dijous, 26 de juliol de 2018

Nova visita comentada a Casa Thomas dins la campanya "Estiueja al teu modernisme"

Aquest matí el Centre d'Estudis Lluís Domènech i  Montaner, en col·laboració de Mobles Cubiñá-, ha fet una nova visita comentada per l'interior de la Casa Thomas -l'històric edifici modernista de Lluís Domènech i Montaner- amb una total ocupació de les places ofertades.
Si esteu interessats en visitar l'antic taller tipogràfic Thomas reserveu la plaça trucant o enviant un whatsApp als telèfons 652 88 24 57 o 62 767 38 27 o bé també podeu adreçar la reserva  a lluisdomenechmontaner@gmail.com. 


El preu de la visita comentada a la Casa Thomas és de 18 euros però podeu aconseguir un 50% de descompte si us adheriu a la campanya "Estiueja al teu Modernisme" de l'Ajuntament de Barcelona. Apunteu-vos gratuïtament a la web www.barcelona.cat/rutamodernisme i rebreu per correu electrònic el val de descompte amb els qual podràs gaudir d'aquesta rebaixa. 

El punt de trobada per iniciar la visita és a la porta de l'edifici (Mallorca, 291 de Barcelona), 10 minuts abans de l'inici de la visita. Per qüestions d'aforament a l'immoble és imprescindible haver fet la reserva amb antelació.

Les properes visites es faran:


Dijous 6 de setembre, a les 16.30 h

Dijous 13 de setembre, a les 11.00