dijous, 12 de juliol del 2018

Iniciem les visites comentades a la Casa Thomas de Barcelona

La ruta, que té una durada d'una hora i mitja, ha exhaurit la totalitat de les places que s'ofertaven. (Foto: CEDIM)






Aquest matí el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner, en col·laboració de Mobles Cubiñá-, ha iniciat les rutes guiades per l'interior de l'immoble amb una total ocupació de les places ofertades. 

Si esteu interessats en visitar l'antic taller tipogràfic Thomas reserveu la plaça trucant o enviant un whatsApp als telèfons 652 88 24 57 o 62 767 38 27 o bé també podeu adreçar la reserva  mitjançant el correu electrònic lluisdomenechmontaner@gmail.com. 

El preu de la visita comentada a la Casa Thomas és de 18 euros però podeu aconseguir un 50% de descompte si us adheriu a la campanya "Estiueja al teu Modernisme" de l'Ajuntament de Barcelona. Apunteu-vos gratuïtament a la web www.barcelona.cat/rutamodernisme i rebreu per correu electrònic el val de descompte amb els qual podràs gaudir d'aquesta rebaixa. 


El punt de trobada per iniciar la visita és a la porta de l'edifici (Mallorca, 291 de Barcelona), 10 minuts abans de l'inici de la visita. Per qüestions d'aforament a l'immoble és imprescindible haver fet la reserva amb antelació. 


Imatge de la ruta comentada. (Foto: Toshiaki Tange)

El calendari de les properes visites:
 
Dijous 12 de juliol, a les 11.00 h. 

Dijous 19 de juliol, a les 16.30 h
Dijous 26 de juliol, a les 11.00 h
Dijous 6 de setembre, a les 16.30 h
Dijous 13 de setembre, a les 11.00 h


Vegeu, si voleu, el vídeo promocional de la ruta.