dimecres, 2 de gener de 2019

Èxit de participació en l'acte commemoratiu del Dia Domènech i Montaner que va organitzar el CEDIM

foto de CEDIM - Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner.
Lluís Domènech i Montaner (Joaquim Mas) a la tribuna de la Casa Domènech. Foto: Gemma Martí
Els actes que va organitzar el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner el dissabte 29 de desembre, dins el Dia Domènech i Montaner, van tenir un gran èxit. L'espectacle teatralitzat "Domènech. Les tres mirades" va comptar amb una alta assistència de públic. 


foto de CEDIM - Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner.
L'actor Dani Roig encarnava el Domènech i Montaner que havia assolit l'èxit professional. Foto: Gemma Martí

L'activitat, que pretenia posar en valor el patrimoni modernista domenequà va comptar amb les excel·lents interpretacions dels actors Jaume Pérez, Dani Roig i Quim Mas, que es van posar en la pell de Domènech en tres etapes diferents de la seva vida. L'actor Jaume Pérez va donar vida a un Domènech adolescent que explicava al públic les seves gestes durant els mesos d'estiu. 
Des del balcó de la Casa Roura, l'actor Dani Roig va interpretar un Domènech i Montaner de principi de segle XX que feia referència a la seva arquitectura i ressaltava els grans projectes del Palau de la Música i l'Hospital de Sant Pau i finalment, l'actor Joaquim Mas, encarnava un Domènech i Montaner gran, des de la tribuna de la Casa Domènech.  
La teatralització va donar pas a la I Vermutada modernista de Canet de Mar que va congregar més de 300 persones a la riera Sant Domènech. Des del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner volem donar les gràcies als tres actors que van interpretar els tres Domènech i Montaner i també a la Mercè Estarlich, la Gina, la Nàdia, la Tanit, en Guiu i l'Aran, que també van participar en l'actuació. També volem agrair la col·laboració de 6Q Restaurant Modernista, la Casa museu Domènech i Montaner, la sonorització de Joan Carles Dulsat, la locució de Dani Grao i Ràdio Canet i l'aportació gràfica de Maria Manadé de la Fundació Lluís Domènech i Montaner.
L'espectacle "Domènech. Tres Mirades" i la I Vermutada modernista de Canet de Mar van comptar amb el suport de l'Institut Ramon Muntaner, de l'Ajuntament de Canet de Mar i de la Taula Domènech i Montaner.

foto de Carles Sàiz Xiqués.

foto de Carles Sàiz Xiqués.