divendres, 25 de gener del 2019

La Casa Thomas entra a formar part de la Ruta del Modernisme

A partir d'avui la visita a la Casa Thomas, que realitza el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner amb la col·laboració de Mobles Cubiñá, formarà part de l'oferta de descomptes de la Ruta del Modernisme, una iniciativa impulsada des de fa uns anys per l'Institut del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Barcelona.

La Ruta del Modernisme és una proposta d'itinerari per la Barcelona Modernista que es pot trobar en una guia que inclou descomptes de fins al 50% en el preu de l'entrada als monuments i rutes de la ciutat i de tretze municipis de Catalunya. 

La guia, que inclou el talonari de descomptes, es pot trobar a l'Institut del Paisatge Urbà o a través de www.barcelonabooks.com. El seu preu és de 12 € i permet fer un recorregut per les 120 millors obres del Modernisme. Una molt bona oportunitat per conèixer les joies modernistes de la ciutat i endinsar-se en la seva història.

Per a més informació sobre la Ruta del Modernisme, accediu al següent enllaç.

Ruta del Modernisme

Pel que fa a la visita a la Casa Thomas, podreu gaudir d'un descompte del 50 % sobre la tarifa general, i per només 9 € podreu conèixer la història de l'edifici i de la Tipografia Thomas, qui era els seu propietari i perquè va encarregar el nou taller i habitatge familiar a l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. 

Visites: primer dijous de mes a les 11.30 h i tercer dissabte de mes a les 10.30 h.
La visita es realitzarà amb un grup mínim de persones.
Cal inscripció prèvia a: lluisdomenechmontaner@gmail.com o al telèfon 652882457