diumenge, 17 de març de 2019

S'han exhaurit les places per al II Simposi Lluís Domènech i Montaner a Canet de Mar

El I Simposi Domènech i Montaner es va celebrar el 2017 a Reus
Avui mateix s'han exhaurit les places per assistir al II Simposi Lluís Domènech i Montaner, que se celebrarà els propers 29 i 30 de març a Canet de Mar.

El Simposi Lluís Domènech i Montaner neix amb l’objectiu d’aprofundir en la vida i obra de l’arquitecte, polític i intel·lectual Lluís Domènech i Montaner, un dels personatges més determinants de la Catalunya de finals de segle XIX i d’inicis del XX.

Amb una periodicitat biennal i amb caràcter itinerant, el Simposi pretén esdevenir un punt de trobada i comunicació entre investigadors, agents i institucions interessades en el llegat domenequià.

El Simposi és una activitat promoguda per la Taula Lluís Domènech i Montaner, que impulsen de manera mancomunada els ajuntaments de Barcelona, Reus i Canet de Mar amb el Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner (CEDIM) i la Fundació Lluís Domènech i Montaner.

Per a qualsevol consulta respecte al Simposi, podeu posar-vos en contacte amb l'organització a través del correu: tauladomenech@gmail.com o al telèfon 652882457


Programa del II Simposi Lluís Domènech i Montaner