dijous, 9 de maig del 2019

El 31 de maig, 1 i 2 de juny el CEDIM organitza diferents activitats a la Fira Modernista de Barcelona

El CEDIM és present des de fa anys a la Fira Modernista de Barcelona per presentar les seves activitats culturals

El Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner serà present, un any més, a la Fira Modernista de Barcelona on podreu gaudir de totes les revistes i llibres que editem des de la nostra institució així com també podreu informar-mos de totes les rutes i activitats culturals que anem realitzant durant tot l'any.

Les activitats que promou el CEDIM dins la 15a Fira Modernista de Barcelona són:  


Ruta "El Modernisme burgès de Lluís Domènech i Montaner"


Les rutes són una de les activitats lúdiques més concorregudes
Degut a l'èxit de l'any passat, tornarem a oferir la Ruta "El Modernisme burgès de Lluís Domènech i Montaner", un recorregut per les diferents obres que l'arquitecte va aixecar a l'Eixample Dret. En aquest itinerari guiat descobrirem la història i els detalls d'edificis singulars de Domènech i Montaner com la Casa Lamadrid, la Farmàcia Duran i Espanya, el Palau Montaner, la Casa Thomas, l'Editorial Montaner i Simon i la Casa Lleó Morera. Preu especial Fira Modernista: 3 €.


Taller "Vine a fer un mosaic de Lluís Domènech i Montaner"

El taller de mosaic domenequià és una de les iniciatives pedagògiques de més èxit que ofereix el CEDIM

Es tracta d'un taller infantil durant el qual realitzaran un fragment de mosaic d'una obra de Lluís Domènech i Montaner i que podran emportar-se a casa. El taller es realitzarà el divendres 31 de maig, de 17 a 20h. Dissabte 1 de juny de 17 h a 20 h i diumenge 2 de juny d'11 a 14h a l'annex de l'estand del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner. Preu: 3 €. 


Visita dels capgrossos de Lluís Domènech i Maria Roura

Els capgrossos de Lluís Domènech i Maria Roura visitaran la Fira Modernista de Barcelona el diumenge 2 de maig
Enguany a la Fira Modernista de Barcelona comptarem també amb la presència dels capgrossos de Lluís Domènech i la seva dona Maria Roura gràcies a la col·laboració dels Geganters de Canet de Mar. Ens visitaran el matí del diumenge 2 de juny en motiu del Transeixample geganters 2018 que organitza els Arreplegagegants.

Totes les activitats del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner compten amb el suport de l'Institut Ramon Muntaner i l'Institut Municipal del Paisatge Urbà de l'Ajuntament de Barcelona.

Podeu veure i descarregar-vos el programa detallat de la 15a Fira Modernista de Barcelona clicant aquí