dilluns, 19 de juliol del 2021

El dissabte 24 visitem el Palau Montaner i el 31 el Castell de Santa Florentina

24 de juliol Visitem el Palau Montaner




24 de juliol
10.30h
Porta d'entrada (
12€ (entrada al recinte + sessió introductoria acompanyada de projeccions + visita guiada amb un guia expert del CEDIM

Cal fer la reserva a:
info@cedim.cat
652 88 24 57

El Palau Montaner va ser la residència de l’editor barceloní Ramon de Montaner i Vila, un dels personatges més adinerats de la Barcelona d’entre segles. Farem una visita per les façanes, el jardí i l’interior, on gaudirem de les diferents estances i dels elements decoratius que va projectar l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.



Visitem el Castell de Santa Florentina de Canet de Mar



31 de juliol
11.00h
Porta del Castell
14€ (entrada al recinte + sessió introductoria acompanyada de projeccions + visita guiada amb un guia expert del CEDIM

Cal fer la reserva a: infoo@cedim.cat
652 88 24 57

Ens endinsarem a la casa d'estiueig de Ramon de Montaner i Vila, propietari de la Casa Forta de Canet, que va encarregar al seu nebot Lluís Domènech i Montaner la restauració i ampliació de l’immoble amb peces originals gòtiques que havia anat adquirint per incorporar-les al casal dels seus avantpassats. Durant el recorregut pel castell podrem observar gran quantitat d'escultures, realitzades per escultors modernistes consagrats, com Antoni Samarra i Tugues, Carles Flotats i Galtés i Dídac Massana, així com vitralls i enteixinats policromats de gran qualitat que confereixen a l'immoble un clar aire medieval.


Totes les rutes i visites guiades del CEDIM es fan amb ràdioreceptors per poder seguir l'explicació del guia amb qualitat. Els auriculars de l'aparell són d'un sol ús.