diumenge, 26 de febrer del 2023

Bona resposta acadèmica a la crida de comunicacions per al I Congrés Lluís Domènech i Montaner

La crida de comunicacions per al Congrés Lluís Domènech i Montaner ha rebut una bona resposta per part del món acadèmic. 

El Comitè científic del Congrés ha analitzat durant aquests darrers dies més d'una quarantena de propostes de comunicacions rebudes i, després de la seva valoració, ara es comença a configurar el gruix de temes que formaran part dels diferents eixos de la trobada. 

Entre les propostes, hi ha comunicacions de temàtica diversa d'investigadors catalans, també de la resta de l'Estat i fins i tot de l'estranger, amb aportacions que es faran telemàticament des del Japó, l'Argentina i l'Equador. 

El Congrés Lluís Domènech i Montaner, organitzat per l'Ajuntament de Reus, l'Ajuntament de Canet i el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner (CEDIM), se celebrarà el 28 d'abril a la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar, el 29 d'abril a la Fundació Tàpies de Barcelona, el 5 de maig a Sant Pau Recinte Modernista de Barcelona i es clourà el 6 de maig des d'El Círcol de Reus.  

Tant per la complexitat organitzativa, pel seu caràcter itinerant i per la seva durada, el Congrés Lluís Domènech i Montaner es perfila com l'activitat més important que s'organitza durant l'Any Domènech i Montaner 2023

El Congrés Lluís Domènech i Montaner compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Taula Domènech i Montaner, la col·laboració acadèmica de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universidad Nacional de Educación a Distancia de Barcelona (UNED) i la Universitat Rovira i Virgili (URV) així com també hi han volgut participar la major part de les institucions domenequianes del país.

Acabada aquesta primera fase, el proper dilluns 27 de febrer el Comitè organitzador obrirà el període per a fer les inscripcions per tal de poder assistir al congrés. Podeu demanar més informació a info@cedim.cat.