I SIMPOSI LDM

Les ponències del Simposi van seguir-les un centenar d'assistents. Foto: CEDIM
El Simposi va comptar amb 10 ponències

El I Simposi Lluís Domènech i Montaner, es va celebrar els dies 6 i 7 d'octubre de 2017 a Reus, i nasqué amb l'objectiu d'aprofundir en la vida i obra de l'arquitecte, polític i intel·lectual Lluís Domènech i Montaner, un dels personatges més determinants de la Catalunya de final del segle XIX i d'inici del XX.

Amb una periodicitat biennal i amb caràcter itinerant, el Simposi pretén esdevenir un punt de trobada i comunicació entre investigadors, agents i institucions interessades en el llegat domenequià.

El I Simposi Lluís Domènech i Montaner va ser la primera activitat programada per la Taula Lluís Domènech i Montaner, que impulsen de manera mancomunada, els ajuntaments de Barcelona, Reus i Canet de Mar amb el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner i la Fundació Lluís Domènech i Montaner.

A inicis del 2018 s'editaran les ponències del I Simposi. Un cop estiguin publicades els informarem dels punts on podran ser adquirides.Cloenda del Simposi, a càrrec de Blanca Arbell, alcaldessa de Canet de Mar i Carles Pellicer, alcalde de Reus. Foto: CEDIM

Visita teatralitzada a l'Institut Pere Mata, a càrrec de Còdol Educació. Foto: CEDIM