dilluns, 30 de setembre del 2013

Èxit de convocatòria a la primera Ruta "intima" Lluís Domènech i Montaner organitzada pel CEDIM amb el suport del CEC
Ahir, diumenge, 29 de setembre, dins les Jornades Europees de Patrimoni 2013 el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner, amb la col·laboració del Centre d'Estudis Canetencs, vam estrenar la primera Ruta íntima Domènech i Montaner. Amb una trentena d'assistents, vam començar a les 10.30 h des de la plaça de la Llenya explicant la relació de Domènech i Canet, les vingudes familiars al poble i diferents anècdotes de la seva presència a la localitat. Tot seguit vam desplaçar-nos a la Masia Rocosa i a la Casa Domènech on vam recrear com eren els habitatges quan hi vivia la família Domènech Roura.
El tour va seguir amb una visita comentada a l'Ateneu de Canet -un obra que va realitzar gràcies a què el seu germà era membre de junta de l'associació- i la Casa Roura, que va ser un encàrrec de la seva cunyada Paquita Roura Carnesoltes.
La darrera etapa de la Ruta ens va portar al cementiri de Canet, visitant els panteons Domènech, Montaner i Font i vam cloure l'activitat davant el nínxol del seu fill Lluïset. Un final de ruta ben sentimental per un itinerari íntim domenequià.