dimecres, 4 de març del 2015

L'institut Ramon Muntaner atorga dues subvencions al CEDIM per desenvolupar dos projectes d'aquest 2015L'Institut Ramon Muntaner, Fundació Privada dels Centres d'Estudis de Parla Catalana, ha atorgat recentment dues noves subvencions al Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner per desenvolupar nous projectes aquest any 2015. 
La primera subvenció correspon a una ajuda per a publicacions del CEDIM, d'un import total de 800 euros, que s'invertiran per sufragar una part de les despeses d'edició de l'Obra raonada de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner, que recentment han finalitzat els treballs de redacció i que es presentarà a finals d'any en format de llibre.
D'altra banda, el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner també ha rebut una altra subvenció de 700 euros, per a activitats organitzades pel centre, que es dedicarà a costejar la II Passejada Teatralitzada Lluís Domènech i Montaner, que es portarà a terme el mes de setembre, dins les Jornades Europees del Patrimoni. La primera Passejada Teatralitzada de l'arquitecte es va portar a terme l'any passat i va comptar amb una participació de dues-centes persones.