dimecres, 29 d’abril del 2015

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música aprova fer-se soci protector del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner

 
La Fundació Orfeó Català és, des de fa unes setmanes, entitat associada en la categoria de protector del CEDIM. L'entitat barcelonina, propietària del Palau de la Música, que va ser declarat l'any 1997, juntament amb l'Hospital de Sant Pau, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, se suma al conjunt d'institucions amb edificis domenequians que contribueixen, anualment, al sosteniment del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner.
Des del CEDIM volem agrair el suport que hem rebut de la institució i també les atencions de la seva presidenta Mariona Carulla i també del director general de la Fundació, Joan Oller.
El Palau de la Música ha estat des dels inicis del CEDIM un punt de referència per a les activitats del centre. El març del 2014, conjuntament amb Edicions Els 2 Pins, vam presentar l'obra Epistolari Lluís Domènech i Montaner (1878-1923) a la sala d'assaig de l'edifici domenequià i, des de gener de 2015, a la botiga del Palau ja es poden adquirir els diferents productes del CEDIM; entre d'altres els diferents volums de la revista Domenechiana.