dimecres, 9 de setembre del 2015

Places exhaurides per a la presentació de la Domenechiana 6

Des del CEDIM, lamentem comunicar que en tres dies, des de la publicació a la web de l'acte de presentació de la Domenechiana 6, s'han esgotat les places per poder assistir-hi. Aquesta restricció en el número de persones es deu a la limitació d'aforament a l'interior de la Casa Roura.

Aprofitem per recordar-vos que el CEDIM estarà present en una de les parades de la Fira Modernista, així que us convidem a fer-nos una visita per informar-vos de les properes activitats i rutes que tenim previstes per els pròxims mesos: II Ruta teatralitzada Lluís Domènech i Montaner, rutes per a grups en diferents idiomes, treballs d'investigació realitzats durant aquest any, properes publicacions, etc. 

Si voleu col·laborar amb nosaltres i alhora voleu conèixer en profunditat l'obra de Lluís Domènech i Montaner, podeu fer-vos subscriptors de la revista Domenechiana, que editem semestralment per només 20 euros l'any. Informeu-vos-en a la parada del CEDIM a la Fira Modernista o bé enviant-nos un correu a lluisdomenechmontaner@gmail.com

Us hi esperem a tots!