dilluns, 4 de gener del 2016

Ja podeu trobar a les llibreries el llibre Lluís Domènech i Montaner (1849-1923). Obra arquitectònica raonada. Vol II

A partir d'avui ja podeu trobar el llibre Lluís Domènech i Montaner (1849-1923). Obra arquitectònica raonada. Vol II a les llibreries de Canet de Mar (Llibreria Traços, L'estanc de dalt i llibreria Gelabert).


Si no sou de Canet i voleu tenir el llibre, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic lluisdomenechmontaner@gmail.com 
o bé al telèfon 652882457.

Aprofitem també per mostrar-vos algunes de les imatges de la presentació del llibre que es va portar a terme el passat diumenge 27 de desembre a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner, en motiu del Dia Domènech i Montaner.

L'acte va ser conduït pels membres del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner i autors del llibre: Sergi Alcalde, Maite Carbonell, Gemma Martí, Xavier Mas i Carles Sàiz, que van oferir una breu ressenya de l'obra, el procés d'investigació i recerca i van detallar els projectes que es portaran a terme durant el 2016.
L'acte comptà amb la presència de l'alcaldessa de Canet de Mar i diputada, Blanca Arbell, i el regidor de cultura, Quirze Planet.

En acabar la presentació, els germans Xavier Mas i Quim Mas Gibert, escriptor i músic respectivament, van oferir unes nadales pròpies acompanyades de guitarra que van delectar el públic assistent.
Si voleu escoltar una de les poesies, cliqueu el següent enllaç:

Nadala recitada per Xavier i Quim Mas Gibert