dilluns, 28 d’agost de 2017

El CEDIM participa en els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Canet de Mar


El dilluns 11 de setembre, el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner participarà en els actes institucionals organitzats per l'Ajuntament de Canet de Mar. A les 10 del matí, s'ha encomanat el parlament com a representants de la societat civil al CEDIM, que versarà sobre Domènech i el nacionalisme català.
Després dels discursos, la comitiva institucional s'atançarà al monòlit de la Plaça 11 de setembre, que enguany ha estat remodelat per l’escultor canetenc Antoni Pérez, i es faran les tradicionals ofrenes florals de la corporació municipal, partits polítics, associacions i col·lectius. 
A les 12, a la Sala Cultural Ramon de Capmany, es farà la conferència inaugural  de l'exposició “Domènech i Montaner i les Bases de Manresa”, a càrrec de l'historiador Carles Sàiz, president el Centre d’Estudis Lluís Domenech i Montaner. Tot seguit s'inaugurarà l'exposició, a càrrec de  l’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell i del regidor de Cultura, Pere Xirau.
La mostra està organitzada pel CEDIM amb la col·laboració de l'Institut Ramon Muntaner i l'Ajuntament de Canet de Mar i es pot visitar de l'11 al 16 de setembre. En dies festius, de de 11 a 14 i de 16 a 20.30 i els feiners,  de 18 a 20.30. Per a més informació, cliqueu aquí.