dimecres, 24 de juny del 2020

Avui hem reprès les rutes guiades amb una visita comentada a la Casa Roura de Canet

Aquest matí el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner ha reprès la seva activitat lúdica i ha realitzat una visita guiada a la Casa Roura de Canet. 

Les rutes i les visites guiades sobre Lluís Domènech i Montaner van haver d'aturar-se a mitjans de març a causa de la pandèmia del COVID-19. Es preveu que, a inicis de juliol, es vagi recuperant, poc a poc, la normalitat del calendari habitual amb visites al Palau Montaner, Casa Thomas, Recinte Modernista de Sant Pau i també es puguin activar les rutes "El modernisme burgès de Domènech i Montaner a l'Eixample Dret de Barcelona", "La Barcelona somiada de Domènech i Montaner", "Modernisme i modernitat a Canet de Mar. Ruta Lluís Domènech i Pere Domènech", "Ruta íntima Domènech i Montaner per Canet", "Domènech, d'un esbós a un Castell" mentre que la ruta "La ciutat de Reus de la mà de Lluís Domènech i Montaner" s'ajorna fins el setembre. 

Per tal d'adaptar les rutes a la nova situació, el Centre d'Estudis ha redactat un protocol on, a banda de prendre la temperatura als seus participants, és indispensable portar mascareta en tot el trajecte o visita guiada, al mateix temps que, a partir d'ara, els auriculars dels aparells receptors que s'utilitzen habitualment en les rutes, son d'un sol ús per extremar la seguretat.

Per a més informació, envieu un correu a info@cedim.cat o truqueu al telèfon 652 88 24 57.