divendres, 22 de novembre del 2013

El Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner prepara els actes per commemorar els "90 anys sense Domènech"

Per aquest proper mes de desembre el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner està preparant tot un seguit d'actes per commemorar els 90 anys de la mort de Lluís Domènech i Montaner. Des de fa setmanes els membres del CEDIM estan programant tot d'activitats que començaran el proper dissabte 21 a les 18.30 h amb la presentació, a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner, del llibre Epistolari Lluís Domènech i Montaner (1880-1923) de l'historiador Carles Saiz; una recopilació de més de tres-centes cartes de l'arquitecte que ens permetrà, a partir d'ara, fer-lo més entenedor.

Al mateix temps la gent del CEDIM projectaran, davant la façana de la Masia Rocosa, l'audiovisual de producció pròpia, "Visions, pensaments i imatges" que pretén resseguir tots els camps que treballà Domènech.
  
L’activitat més visual és el retrat "Domènech al pinzell" que elaborarà Artgrup dels Vents el divendres 27 a partir de les 18 h a la riera Sant Domènech, davant l'Ateneu. També es podrà veure, al mateix lloc, l'audiovisual "Visions, pensaments i imatges".

El darrer acte, a manera de cloenda serà el diumenge 29 de desembre, amb la 2a edició de la Ruta Íntima Lluís Domènech i Montaner. L'activitat, gratuïta, està oberta a tots els públics i per participar-hi només cal que reserveu la plaça enviant un correu a lluisdomenechmontaner@gmail.com. El punt de sortida és davant de l'Ateneu (actual biblioteca) a les 10.30 hores del mati. Us esperem a tots!