dimarts, 5 de setembre de 2017

El 7 de setembre, presentació de la Taula Lluís Domènech i Montaner a Sant Pau ModernistaEl dijous 7 de setembre el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner participarà en la presentació de la Taula Lluís Domènech i Montaner. L'acte es portarà a terme a la Sala Cambó de Sant Pau Modernista, a les 12 del migdia amb la presència de representants institucionals i membres del col·lectiu domenequià. Prendran la paraula Pere Xirau, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Canet de Mar; Carles Sàiz, president del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner; Montserrat Caelles, regidora de Cultura i Projecció de ciutat de l'Ajuntament de Reus; Lluís Domènech, president de la Fundació Lluís Domènech i Montaner i Daniel Mòdol, regidor d'Arquitectura, paisatge urbà i patrimoni de l'Ajuntament de Barcelona.
La Taula Lluís Domènech i Montaner és una unitat de treball i coordinació mancomunida que neix amb la voluntat de portar a terme la difusió i divulgació de la vida i obra de l'arquitecte. 
L'ens està formada per tres institucions públiques: l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Reus i l'Ajuntament de Canet de Mar i dues entitats privades: el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner i la Fundació Lluís Domènech i Montaner
La primera comissió impulsora de la Taula es va constituir a Canet, el 22 de juny de 2016 i, des de llavors ha anat treballant en diferents projectes, un dels quals és el I Simposi Lluís Domènech i Montaner que se celebrarà a Reus el 6 i 7 d'octubre.