dimecres, 18 d’abril del 2018

El CEDIM participa en la jornada especial de Sant Jordi de l'Hotel Casa Fuster


El proper dilluns 23 d'abril a les 10.30 h, l'Hotel Casa Fuster de Barcelona ha organitzat una jornada especial en motiu de la diada de Sant Jordi.

El programa compta amb la taula rodona "L'Art d'Enquadernar", a la qual hi participaran: Josep Cambras, artista enquadernador i professor a l'Escola d'Arts i Oficis de la Diputació de Barcelona, Aitor Quiney, Doctor en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona, i el president del CEDIM, historiador, docent i editor, Carles Sàiz i Xiqués, que parlaran de l'art de l'enquadernació. 


També es podran veure exemplars originals de llibres dissenyats per Lluís Domènech i Montaner, alguns d'ells cedits per la Casa museu Lluís Domènech i Montaner, que seran exposats durant la jornada.

Seguidament es portarà a terme la presentació del llibre "El Palacio del Tiempo" (Museo de relojes de Jerez), a càrrec de la seva autora May Ruiz Troncoso, l'Excm. Professor Dr. José Daniel Barquero, el reconegut artista Andreu Vilasís i el President de la Secció de Rellotgeria del Col·legi Oficial de Joiers, d'Orfebres, de Rellotgers i de Gemòlegs de Catalunya, Alfred Peris.

I per acabar d'arrodonir la diada, el restaurant Galaxó de l'Hotel Casa Fuster ofereix el Menú Sant Jordi per qui vulgui finalitzar la vetlada tastant els plats originals del seu xef.