dijous, 19 de juliol del 2018

El CEDIM fa una nova visita guiada a la Casa Thomas amb plena ocupació

Els participants, abans d'iniciar la visita.
Aquesta tarda el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner, en col·laboració de Mobles Cubiñá-, ha fet una nova ruta guiada per l'interior de la Casa Thomas -l'històric edifici modernista de Lluís Domènech i Montaner- amb una total ocupació de les places ofertades. 

Si esteu interessats en visitar l'antic taller tipogràfic Thomas reserveu la plaça trucant o enviant un whatsApp als telèfons 652 88 24 57 o 62 767 38 27 o bé també podeu adreçar la reserva  mitjançant el correu electrònic lluisdomenechmontaner@gmail.com. 


El preu de la visita comentada a la Casa Thomas és de 18 euros però podeu aconseguir un 50% de descompte si us adheriu a la campanya "Estiueja al teu Modernisme" de l'Ajuntament de Barcelona. Apunteu-vos gratuïtament a la web www.barcelona.cat/rutamodernisme i rebreu per correu electrònic el val de descompte amb els qual podràs gaudir d'aquesta rebaixa. 

El punt de trobada per iniciar la visita és a la porta de l'edifici (Mallorca, 291 de Barcelona), 10 minuts abans de l'inici de la visita. Per qüestions d'aforament a l'immoble és imprescindible haver fet la reserva amb antelació.

El calendari de les properes visites:


Dijous 19 de juliol, a les 16.30 h

Dijous 26 de juliol, a les 11.00 h

Dijous 6 de setembre, a les 16.30 h
Dijous 13 de setembre, a les 11.00 h