OBJECTIUS

Signatura del conveni  de col·laboració amb l'EPSEB- UPC
Un centre d’assessorament 
a institucions i col·lectius

El Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner assessorarà a institucions i col·lectius que s’interessin pel personatge així com els diferents propietaris dels edificis domenequians.

El Centre promourà l’interès per a la conservació i respecte de la seva obra arquitectònica, cercant-ne consciència pública, a través de la Xarxa Domènech.Dibuix de la façana de les Institucions Provincials. (CEDIM)
Un centre documental i 
de bibliografia de referència

El Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner també custodia un arxiu documental digital i també un arxiu fotogràfic domenequià, tant d’imatges actuals dels edificis existents com d’històriques.

Domenechiana 2-3

Un centre de divulgació de Domènech i Montaner

A partir de la recerca que portem a terme, publiquem semestralment la revista Domenechiana i editem diferents monografies sobre la vida i obra de Domènech i Montaner en col·laboració amb Edicions Els 2 Pins.

D’altra banda, el Centre col·labora en publicacions d'altres institucions i en revistes especialitzades per tal de difondre el llegat domenequià.


Reunió Taula Domènech (J. Masvidal)
El Simposi 
Lluís Domènech i Montaner

El Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner treballar per establir les bases d’un simposi domenequià, amb periodicitat biennal, on es presentin diferents ponències al voltant de l’arquitecte, en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Reus i l'Ajuntament de Canet de Mar.